20 dec. 2010

Han är djävligt rolig, blocket Erik:

Bild 1
Tidningar Vol 1-4
Riktigt coola med sjukt annorlunda choppers / bobbers.
Utkommer en gång per år.
De tidiga numren är slutsålda.
Pris 1200:-

Bild 2
P. pad
Pris 750:-

Bild 3
Gammalt belt buckle med surrealistiskt motiv.
En gammal trollpackegubbe med vikande hårfäste gör en kraftig inbromsning i sin van.
Han har en rejäl slokmustasch av samma kaliber som Hulk Hogan hade vid Summerslam 1991. När han och Ultimate Warrior taggade mot Sgt Slaughter och Colonel Mustafa a.k.a The Sheik. Jösses amalia vilken dramatik!
Dock inte min favvomatch i detta årets Summerslam. Favoriten var när Tag teamet Natural disasters smiska ju på de otvättade passgångarna i Bushwackers. Bushwakeckers var inga tvålfagra herrar, snålat in på golukstvattnet under armarna.
Strunt samma, åter till trollkarln.
Det är varmt ute för solluckan är uppfälld.
Jag tror att innan inbromsningen påbörjades så har han en initialhastighet på ungefär 40 mp/h (jag tror han är i USA). Man ser hur vanen lyfter i bakkant.
Någonting har dykt upp i det perifera seendet hos Gammel-Potter. Ett rådjur, en raccoon eller ett cyklande barn. Ett cyklande barn som lever efter devisen less is more. Och därför i strävan efter enkla tuffhetspoäng strippat bort alla onödiga detaljer på sin tvåhjuling. Lyse, reflexer, vimpel allt ska bort.
Det är dock troligtvis att det är en galant donna besvärjaren fått span på.
Man kan se hur ögonen nästan trillar ut. Jag tror hon har ett par rejäla lökar, riktige mjölkstinne göt! Vi befinner oss på 60-talet och då fanns inget intresse för välformade bakar, totalt ointressant. Ett sådant intresse odlades först på 70-talet, så stora göt har hon.
Jag tror att denne baksluga Snuskiga De Hex även planerar att det ska liggas. Förmodligen ska det ske bak i vanen, i kärleksnästet. Det är svårt att se men jag gissar att det finns rikliga mängder krossad plysch på väggarna.
Fick han fjässt nått då trollgubben? Det förtäljer inte belt bucklet.
Pris 800:-

Bild 4
Wassell Banana NOS
Pris 4000:-


länk

Inga kommentarer: