3 apr. 2011

Superior Shakers

Typiskt.. här ansträngde jag mig i i helgen och meckade dit mina nyligen införskaffade Superior Shakers! Blev perfekt - ser mer rätt ut än mina gamla MCM. Sen var jag ju tvungen att höra tonerna. Jag har inte ställt tändningen 100 ännu men den brukar ju hoppa igång så snällt. Nu är det ju så att jag har utvecklat en viss teknik på mitt kickande men se det skulle straffa sig. En nonchalant ansats på kickhelveten belönades genast med bakslag av smått bibliska mått.. Till saken hör att jag hade kickpedalen långt ut på fotbladet så när backslaget kom så snabbstretchade jag ankel och vad. Helvete vad det gjorde ont och nu har jag feta probs att gå i trappen hemma, att kicka shoveln kan jag glömma. Man är ju för fanken byggd i kalksten. Hade inte tänkt basunera ut mina lärdomar i helgen men va fan - det får jag bjuda på! Nu får jag väl stå ut med att bli häcklad av lösdrivande vänner... Göth - inte ett ljud, tack!!!

8 kommentarer:

chopperhead sa...

Men va faan, tror du verkligen jag kan knipa nu? Bikeline säljer ju billig utrustning för örndykare o russintummar. Tricket är dessutom att du måste förstärka din förkalkasde fot med lite titanbult.

hamga sa...

Du får börja med lite seriös knäböj, som old-school biker duger det inte med två koron-pinnar som sticker ur shortsen.

rocket goldstar sa...

Glömmer aldrig när Lökbonnen kickade av sig benet, jäklar vad han skrek.Efter det åkte vi en tur på 9 mil, sedan gick han på kalas.
Efter kalaset åkte han till akuten och gipsade skanken.Lökbonnen är hård.

Anonym sa...

Bates, visst var det så att kan konverterade till elstart efter den resan :)

Büll

Anonym sa...

han...

rocket goldstar sa...

Yes.

Anonym sa...

Har lilla fosingenfått ut Playern på blocket...

Anonym sa...

Ha ha ha! nej, det är inte fotens förtjänst.. Jag är lite bilsugen så jag känner lite på underlaget. Får jag nåt ballt byte kanske det blir nåt :) Å andra sidan är jag så nöjd med hojen så jag kan lika gärna ha den kvar!