27 maj 2011

Nytillskott! Il Bastardo på plats...

Idag var vi och hämtade min Healey. Själadödande transport medelst bilkärra - tack som fanken Herr Göth för både bil och sällskap! Ska prova fyra hjul ett tag. Nåja, jag har ju två hojar kvar så lite tvåhjulsbus finns det utrymme till.

Healeyn är en schysst grund men den behöver lite TLC innan den blir bra på riktigt. Just nu sitter det en Rover V8 parat med en Rover 4 vxl manuell. Låter riktigt bra men det finns ju plats för en rapp 302.


Först på listan står att tråckla igenom regbesiktningen med den så att jag kan köra den ordentligt. Fälgbyte är ett måste och just nu pekar det åt en uppsättning Chrome Reverse 15 tum med mycket däck.


Som sagt, bort med moderniteterna...


Nästan lika tjusig akter som Fr W...


Schyssta linjer - jag är asnöjd! Jag tycker att Cobror är lite
dussinvara så det här blir ett trevligt inslag.

7 kommentarer:

rocket goldstar sa...

Mazda...bara skoja, Hult healey ?

Bull sa...

Japp,
Det är en Hult men med ett trevligare motoralternativ :) Ska bli ännu trevligare..

/J

hamga sa...

Du har ju blivit en tvättäkta anglofil. Mycket mycket vacker bil. Skit i fälgarna så länge, fokusera enbart på SFRO o regbes.

rocket goldstar sa...

Med tanke på vikten så passar Rover/Buick motorn ganska bra tycker jag. Fast med smalblock och crome reverse så blir det en skön kombination av sportbil och hot rod. Ball kärra !

chopperhead sa...

Tack själv, alltid trevligt med lite utflykter. Ball bil fick vi ju med oss hem också. Men se för böveln te o skicka iväg fälgarna fort som faan medans de är nya. Sedan köper du hem ett par rediga kråm revörse dö. Näst på tur att bli skändade efter bes. måste bli de där miata blänkena bak.

chopperhead sa...

Åsa hälsa att bilen var gullig o fin.

Anonym sa...

Vafalls, den ska ju vara manlig och elak :)

/Bull