12 juli 2011

Stenhård rackare...

Skådade den här ûberballa hojen på E4:an idag... den spjuvern jagade oss ända från Slutarp och hem! Spelade ingen roll hur mycket Diesel frugan eldade i D5:an så höll han jämna steg!

Killen såg trött ut efter 20 mil...

Till slut landade både hoj och chaffis hemma på Gården.

Den här veckans galna impulsköp är därmed genomfört..

En styck stenhårt stukad GS 850 från -79 by Kusimura-Racing (måste vara Joshis oäkting till brorsa!?). Varför kan man undra? Jo, jag har fått punka på bruks-Trajjan och det kändes mer rätt att köpa en till hoj än att laga punkan - det är ju ändå semester...

7 kommentarer:

rocket goldstar sa...

Jäklar vilken tuff bajk!!! Har en polare som har en likadan knarr i orginalskick till salu. Nu satte du griller i skallen på mig....
Kör försiktigt.
Göth: Inga bilder på raggarbilen ?

Anonym sa...

Tackar Bates,
Hojen är jäkligt rätt.. Killen har fått till ett schysst stuk utan nämvärda medel. Nåja, arbete har det kostat men inte så mycket pengar. Jäkligt kul med kardandriften. Inget momentglapp och näst intill underhållsfritt. Jag är nöjd! Min rekommendation är att handla och ta fram vinkelkapen :)

/Büll

götapetter sa...

faan jonas, din jävla skitmotor du sålde är ju för skithlet utan komp o glappar i ramen (ramen är ull hundra).Får npg ta o onhandla någe riktigt istället, så jag tror du får ta fruga o nuya hojen o åka ner till småland o lämna tebax den. Faan bates. den står hos lackeraren fortfarande, men håller mig sysselsqtt med ett nytt chopperbygge.

hamga sa...

Ruggigt välbyggd säger jag som inpekterat närmare. Fö är jag norra europas mest rutinerade triumph-punka lagare. Köp en slang så fixar vi.
HG

Anonym sa...

Hamga - taget!

Anders - rättstavningsprogram?

Anonym sa...

Såg den på blocket bra pris, och såg välbyggd ut . Snygg lack! Passar bra i samlingen. /trident

Bull sa...

@ K - det är nåt skit med Blocket.. Jag har en tendens att kapitalbinda på allt! Rena Jack Vegas febern..
Å andra sidan avyttras ju en del den vägen också så det jämnar kanske ut sig!

@ Anders - ditt senaste projekt ser ju riktigt bra ut! Se nu till att få in lite bilder på vår arma Blogg!

/Bull