8 juli 2013

Nygamla tofflor..

Krängde av med pimp my ride hjulen och hängde på originalsulorna. Mycket bättre tycker jag :) Nu får vi se om det kan bli en uppsättning Astro Supremes med smal vit däcksida, sk pinner whites. Tänkte kanske hugga till med fjädrar och sänkblock också. Vad tror ni - safe på 2" eller vildare (men coolare) 3"?8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill ju inte va den som e den men Astro Supremes?!
Tänk om, tänk rätt...
3" sänkning e coolt, men 2" mer körbart...

Bull sa...

Jaha, kontra med nåt schysst fälgförslag då...

Anonym sa...

F'låt, visste att jag skulle hålla min trut men efter att ha besökt Power Meet i Västerås å sett 1000-tals bilar med Astro Supremes så är man rätt less på dom kromhjulen.
Jag tjackade navkapslar på Power Meet till mina 14" plåtfälgar från en -57 Chrysler för 200:- styck å vart skitnöjd. Oldsen vart som ny! :)
Personligen tycker jag att dom hjul som du har funkar kanon men det är ju min smak.
Smaken är ju som bekant, som baken, full av hår, så vill du köra 5-ekrat i krom, go for it!
Till syvende å sist så har du ju bilen för din egen skull, inte för nån annans skull. Är du nöjd, så räcker det... Peace out!

Anonym sa...

Fälgförslag var det visst.
American RacingsSalt Flat,
http://www.customwheelsdirect.com/html/wheels_brand/wheel_detail.php?id=51955

Eller Hopsters:
http://gotrading.se/shop/product/american-racing-hopst15x8pol-1?tm=falgar/lager-falgar-5x450ford

Än en gång, sorry för att jag la mig i... :(

Bull sa...

Nejdå, bara trevligt med feedback! Ska kolla in dina länkar! Salt flats har jag sneglat på men jag vete fanken om det sitter rätt - har nåt slags stuk i tanken. Jag hänger ju en del på HAMB så det får bli nåt tidsenligt och traditionellt (fram till 64 då) och kanske lite tråkigt... ännu är ju inte hjulen beställda :)

rocket goldstar sa...

Orginalsulorna ? Det där är väl sånna där fälgar som var utrustade med "ekerkorg" från början ? Vad tror du om att måla centrum i någon tjusig kulör och behålla fälgbanan i kråm ? Jag håller på 3".

Bull sa...

Vafanken Rocket, du är ju som ett uppslagsverk :) Hmm, jag fnular fortfarande på vilka sulor jag ska ha..

rocket goldstar sa...

Jag kan ha fel men jag tror att det är eftermarknadsfälgar. Tycker fan att hjulen är snygga som dom är, räcker det inte med att hitta en fin centrumkopp eller vad det nu kallas...Och en sänkning förstås.